MED OMTANKE FOR PLANETEN

Vi tror på, at vi alle kan bidrage til en bedre planet. Derfor er det vores mission at hjælpe dig som forbruger til at tage ansvarlige valg. Det gør vi ved at producere produkter af høj kvalitet med lang levetid.

Vi tager kvalitet alvorligt i alle led. Det indebærer blandt andet, at det skind, vi bruger, er overskud fra fødevareproduktion, så alle ressourcer bliver udnyttet.

Derudover gør vores designere sig altid umage med at gennemtænke samtlige detaljer, syninger og skæringer, så vores styles holder i årevis og først skal udskiftes, når det er slidt op. Samtidig hjælper vi dig til at passe på dine produkter. Vi har sammenfattet mere end 20 års erfaring med naturprodukter til en guide til pleje, så du kan forlænge levetiden.

Vi samarbejder kun med nøje udvalgte systuer og eksperter, som kan garantere den høje kvalitet, Benedikte Utzon er kendt for, og vi garanterer kompromisløs kvalitet i klassiske designs, der kan gå i arv i generationer. 

VORES PRODUKTION

Vi er stolte af at samarbejde med Fatma, som du ser på billedet ovenfor. Her er hendes historie:

Fatmas fine fornemmelse for skind stammer fra mere end et årti med produktion. I mange år arbejdede hun i en større virksomhed. Langsomt formede en idé sig, og en dag kunne hun ikke vente et sekund længere. Tre måneder inde i sin graviditet åbnede Fatma sit eget Atelier – og siden hen fødte hun hjertebarnet, som hun holder på billedet.

I dag producerer hun skind- og rulam for Benedikte Utzon. Vi er taknemmelige for samarbejdet med denne dygtige, inspirerende kvinde.