VORES STYLES PÅ HJUL

Siden Benedikte Utzon skiftede ejer i 2012, har det været den nye indehavers mission at puste nyt liv i det traditionsrige brand. Det har den nuværende ejer, Lasse Skaarup, gjort ved først at åbne forretningen i Skagen og senere forretningen på Købmagergade i København. Nu er seneste skud på stammen sprunget ud: vores cirkus-showroom.

Idéen til et showroom på hjul opstod tilfældigt under en samtale med eventmager Anne Madirazza. Cirkus har altid haft en stor plads i Lasses liv, så da han for nogle år siden så en gammel Cirkus Benneweis-vogn til salg, købte han den uden at vide, hvad den skulle bruges til. Anne og Lasse blev enige om at renovere den og forvandle den til en appetitvækker for det store udvalg i Benedikte Utzons forretninger.

Det var et større arbejde, der lå forude, for renoveringen skulle være i respekt for brandets og vognens historie – og så tæt på originalen som muligt. Efter omhyggelig research, var de overordnede linjer lagt. Renoveringen der næsten udelukkende består af genbrugsmaterialer, foregik i løbet af 2020 og 2021. I foråret 2021 var vognen klar til at rulle afsted.

Benedikte Utzons cirkus-showroom indeholder vores mest populære styles, som du kan prøve, inden du bestiller via en iPad i vognen. Så sender vi – som altid – med gratis fragt inden for to hverdage. Selvfølgelig er vores søde personale klar med gode råd til styling og pleje af dine produkter.

Over sommeren vil cirkusvognen være opstillet på pladsen ved Toldbygningen for enden af Havnevej i Skagen – lige med undtagelse af 5 uger, hvor den holder til i Tisvildeleje. 

Vil du vide mere om vores rullende showroom, kan du følge hashtagget #cirkusshowroom