På Benedikte Utzon prioriterer vi datasikkerhet og konfidensialitet høyt. Denne personvernerklæringen inneholder klare retningslinjer for Benedikte Utzons måte å behandle dine personlige opplysninger. I det
det følgende forklarer hvordan vi bruker den personlige informasjonen du forlater og / eller gir når du besøker nettstedet vårt, samt når du bruker de forskjellige tjenestene på nettstedet vårt.

Datakontrollør og kontaktinformasjon

Dette nettstedet drives og eies av:

Benedikte Utzon
CO / Topbrands
Skovvej 14
9990 Skagen
MVA: 32104835
Epost: office@benedikteutzon.dk

2. Innsamling av personopplysninger

Du vil alltid bli informert i forbindelse med innsamling av personlig informasjon om deg. Personopplysningene vi samler inn kan for eksempel inkludere ditt navn, din e -postadresse, din hjemmeadresse, ditt telefonnummer og lignende identifikasjonsinformasjon, informasjon om et online kjøp og om din navigasjon på nettstedet.
Det vil alltid vises i forbindelse med innsending av informasjon om innsendelsen er frivillig eller nødvendig for gjennomføringen av ønsket handling, for eksempel gjennomføring av en handel i vår nettbutikk.
Innsamlingen av dine personlige opplysninger skjer i ett eller flere av følgende tilfeller:
• Når du kjøper varer på nettet på www.benedikteutzon.dk
• Når du registrerer deg for Benedikte Utzons nyhetsbrev
• Når du oppretter en kundekonto på www.benedikteutzon.dk
• Når du registrerer deg for Benedikte Utzons kundeklubb / lojalitetsklubb (enten online eller i Benedikte Utzons butikker)
• Når du deltar i en av Benedikte Utzons konkurranser
Selv om du bruker e -postadressen din i mer enn ett av tilfellene ovenfor, blir informasjonen din bare samlet inn
og registrert ett sted. Dette betyr at informasjonen din for eksempel kan gjenbrukes når du handler hos oss, og du unngår også å motta det samme markedsføringsmaterialet fra Benedikte Utzon flere ganger.

Bruk av personopplysninger

Personlig informasjon samles inn og brukes til følgende formål:
• Utførelse av bestillinger i vår nettbutikk
• Abonner på nyhetsbrev
• Administrasjon av kundeklubb / lojalitetsklubb
• Administrasjon av brukerkonto / profil
• Deltakelse i konkurranser eller andre arrangementer
• Innlevering av annet markedsføringsmateriell, inkludert invitasjoner til arrangementer og tildeling av verdikoder
• Innsamling og evaluering av forbrukeranmeldelser
• Oversikt over kjøpshistorikk
• Statistikk
• Andre markedsføringsinitiativer

Vi påpeker at bruk av dine personlige opplysninger for innsending av markedsføringsmateriale bare skjer hvis du tidligere har gitt ditt uttrykkelige samtykke, med mindre loven tillater det
vi kan kontakte deg uten at du gir ditt samtykke først.
Benedikte Utzon fører statistikk om hvilke områder på nettstedet våre brukere besøker, samt hvilke produkter som er brukernes favoritter. Disse dataene inneholder ikke personlig informasjon. Bruke de innsamlede dataene
få kunnskap om brukernes bruk av nettstedet. Denne informasjonen brukes til å forbedre nettstedet.

På den annen side bruker vi data om navigasjonen til alle brukerne våre for å forstå hvordan brukerne våre som gruppe bruker nu-denmark.dk, og på dette grunnlaget prøver å gjøre nettstedet bedre. Vi kan ikke se
hvor du kommer fra eller surfer på Internett når du forlater nettstedet vårt. I tillegg samler vi informasjon om hvilke produkter brukerne våre som gruppe foretrekker. Denne informasjonen brukes
også for å forbedre nettstedet. Vi selger ikke eller videregir på annen måte informasjon om brukerens bruk og navigasjon på nettstedet vårt. Og vi selger eller videregir ikke kjøpsinformasjonen din til tredjeparter.

Avsløring til andre behandlingsansvarlige

I prinsippet vil ikke dine personlige opplysninger bli gitt videre til en tredjepart uten din tillatelse. Imidlertid blir informasjon for levering av varer videresendt til fraktfirmaet som brukes av Benedikte Utzon.
Videre kan det under visse omstendigheter og i samsvar med loven være nødvendig å gi informasjon til offentlige myndigheter eller politiet. For eksempel kan informasjon videresendes til politiet ved mistanke om svindel med kredittkort.
Ved omstrukturering eller totalt eller delvis salg av selskapet, vil enhver overføring i en slik forbindelse skje i samsvar med den til enhver tid gjeldende lovgivning for behandling av
personlig informasjon.
For å kunne tilby deg de forskjellige Klarna -betalingsmetodene, må vi videreformidle din personlige og kontaktinformasjon samt informasjon om bestillingen din til Klarna. Vi oppfordrer deg til å lese retningslinjene deres
beskyttelse av personopplysninger for mer informasjon om hvordan de samler inn og behandler personopplysningene dine.
Bruk av denne informasjonen vil bli behandlet i samsvar med gjeldende databeskyttelseslover og Klarnas personvernerklæring.

5. Overlate til databehandlere

Din personlige informasjon overlates til Benedikte Utzons partnere, som leverer tjenester på vegne av Benedikte Utzon, f.eks. I forbindelse med utsendelse av nyhetsbrev. Disse partnerne behandler kun personopplysningene på vegne av Benedikte Utzon og i samsvar med Benedikte Utzons instruksjoner.

6. Sletting av personopplysninger

Vi sletter dine personlige opplysninger når vi ikke lenger trenger å behandle dem for å oppfylle ett eller flere av formålene angitt ovenfor i avsnittet 4.
Informasjonen kan imidlertid behandles og lagres lenger i anonymisert form.

7. Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt.
Vi har iverksatt sikkerhetstiltak for å sikre at våre interne prosedyrer lever opp til våre høye sikkerhetspolitiske standarder. Vi gjør derfor vårt ytterste for å beskytte kvaliteten og integriteten til dine personlige opplysninger.

8. Dine rettigheter

Du har til enhver tid rett til å få tilgang til informasjonen vi behandler om deg, med visse juridiske unntak. Du har også rett til å protestere mot samlingen og mot videre
behandling av dine personlige opplysninger, [inkludert mot profilering / automatiske beslutninger]. I tillegg har du også rett til å få dine personlige opplysninger rettet, slettet eller blokkert i samsvar med de relevante reglene. Du har også rett til å motta informasjon om deg selv som du har gitt oss og få denne informasjonen overført til en annen dataansvarlig (dataportabilitet).

10. Tilbakekallelse av samtykke

Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du måtte ha gitt. Vi vil da slette informasjonen din med mindre vi kan fortsette behandlingen av andre grunner. Hvis du vil tilbakekalle din
samtykke, kan du kontakte oss på office@benedikteutzon.dk eller +45 27 50 04 75 .

11. Lenker til andre nettsteder etc.

Nettstedet vårt kan inneholde lenker til andre nettsteder eller til integrerte nettsteder. Vi er ikke ansvarlig for innholdet på andre selskapers nettsteder eller deres praksis i forbindelse med innsamling av personlige opplysninger
informasjon. Når du besøker andre nettsteder, oppfordres du til å lese eierens personvernpolicy samt andre relevante retningslinjer.

12. Endringer i informasjon mv.

Hvis du vil at vi skal oppdatere, endre eller slette personopplysninger som vi har registrert om deg, ønsker å få tilgang til personopplysningene som behandles om deg, eller hvis du har spørsmål om retningslinjene ovenfor, kan du kontakte oss på office@benedikteutzon. dk eller +45 27500475 . Du kan også skrive til oss på følgende adresse:

Benedikte Utzon
CO / Topbrands
Skovvej 14
9990 Skagen

13. Klagerett

Hvis du ønsker å klage på behandlingen av dine personopplysninger, kan du kontakte oss på e-post, telefon eller brev som angitt i pkt. 12 ovenfor. Du kan også kontakte

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K.