VORES HISTORIE

Vi har designet luksuriøse kollektioner med lang levetid til stil- og kvalitetsbevidste kvinder i alle aldre siden 1995. Og det bliver vi ved med.

OM OS

Modedesigneren Benedikte Utzon grundlagde i 1995 virksomheden af samme navn. Som datter af en buntmagerfamilie omsatte hun sin forståelse for naturmaterialer af højeste kvalitet til en unik, nordisk stil, som sidenhen er blevet internationalt anerkendt og prisbelønnet for sin balance mellem feminine linjer og et råt udtryk.

 

I 2012 blev Benedikte Utzon opkøbt af Topbrands, der har videreført det klare fokus på udtryksfulde kollektioner i bedste kvalitet.

 

Danmarks nordligste by, Skagen, indtager en særlig plads hos Benedikte Utzon. I 2012 åbnede brandet sin fysiske butik i hjertet af Skagen, hvor de smukke omgivelser bevidner, hvordan natur, materialer og æstetik går op i en højere enhed. Hver dag hjælper Benedikte Utzons passionerede medarbejdere kvinder i alle aldre med at finde elegante designs, som giver dem selvtillid og afspejler deres personlighed.

VORES PRODUKTION

Bæredygtighed har altid været en høj prioritet hos os. Vi tror på, at vi alle kan bidrage til en bedre planet. Derfor er det vores mission at hjælpe dig som forbruger til at tage ansvarlige valg. Det gør vi ved at producere produkter af høj kvalitet med lang levetid.

 

Vi tager kvalitet alvorligt i alle led. Det indebærer blandt andet, at det skind, vi bruger, er overskud fra fødevareproduktion, så alle ressourcer bliver udnyttet.

 

Derudover gør vores designere sig altid umage med at gennemtænke samtlige detaljer, syninger og skæringer, så vores styles holder i årevis og først skal udskiftes, når det er slidt op. Samtidig hjælper vi dig til at passe på dine produkter. Vi har sammenfattet mere end 20 års erfaring med naturprodukter til en guide til pleje, så du kan forlænge levetiden.

 

Vi samarbejder kun med nøje udvalgte systuer og eksperter, som kan garantere den høje kvalitet, Benedikte Utzon er kendt for, og vi garanterer kompromisløs kvalitet i klassiske designs, der kan gå i arv i generationer.

VORES CIRKUSVOGN / SHOWROOM

Siden Benedikte Utzon skiftede ejer i 2012, har det været den nye indehavers mission at puste nyt liv i det traditionsrige brand. Det har den nuværende ejer, Lasse Skaarup, gjort ved først at åbne forretningen i Skagen og senere forretningen på Købmagergade i København. Nu er seneste skud på stammen sprunget ud: vores cirkus-showroom.

 

Idéen til et showroom på hjul opstod tilfældigt under en samtale med eventmager Anne Madirazza. Cirkus har altid haft en stor plads i Lasses liv, så da han for nogle år siden så en gammel Cirkus Benneweis-vogn til salg, købte han den uden at vide, hvad den skulle bruges til. Anne og Lasse blev enige om at renovere den og forvandle den til en appetitvækker for det store udvalg i Benedikte Utzons forretninger.

Det var et større arbejde, der lå forude, for renoveringen skulle være i respekt for brandets og vognens historie – og så tæt på originalen som muligt. Efter omhyggelig research, var de overordnede linjer lagt. Renoveringen der næsten udelukkende består af genbrugsmaterialer, foregik i løbet af 2020 og 2021. I foråret 2021 var vognen klar til at rulle afsted.

 

Benedikte Utzons cirkus-showroom indeholder vores mest populære styles, som du kan prøve, inden du bestiller via en iPad i vognen. Så sender vi – som altid – med gratis fragt inden for to hverdage. Selvfølgelig er vores søde personale klar med gode råd til styling og pleje af dine produkter.

2021_04_29_benedicte_utzon_skagen_CHRB_1938
2021_04_29_benedicte_utzon_skagen_CHRB_1434
2021_04_29_benedicte_utzon_skagen_card_CHRB_0001

Du kan følge cirkusvognen via vores Instagram og høre meget mere om, hvilke nye og spændende projekter og nyheder, der venter Benedikte Utzon og dig.

Det siger andre

4,6 ☆ PÅ TRUSTPILOT